Max i Norge - Ringsaker

Max er Sveriges eldste og mest likte hamburgerkjede! Vi startet allerede i 1968 i Gällivare i Sverige. Det gjør familiebedriften vår til en av de hamburgerkjedene som har eksistert lengst i hele Europa. 12. mai 2011 åpnet Max sin første restaurant i Oslo i Norge. Ambisjonen er den samme som for 50 år siden – med de beste råvarene skal vi servere de beste hamburgerne.

Hvem er du?

Vil du ha det gøy på jobb? Er du sugen på en karriere innen fast food eller en ekstrajobb ved siden av studiene? Vil du raskt tjene nok penger til å reise i høst, bli kjent med noen mennesker i byen du nettopp flyttet til, eller trenger du bare et sted å lande mens du finner ut hva du egentlig vil gjøre?

Vi ser etter deg som er en god lagspiller og liker å jobbe i team. Du ser på deg selv som serviceinnstilt og liker et høyt arbeidstempo. Du er nøye, men effektiv, og slurver aldri på kvalitet. Du kan være med og bidra med en stor porsjon mot og nysgjerrighet, med glede og lidenskap for smaker, og med en vilje til å bygge fellesskap og samarbeid mellom kolleger.

MAX sitt utgangspunkt er alle menneskers likeverd. For oss betyr det like muligheter, rettigheter og medansvar, uansett hvem du er. Det er dine egne ambisjoner og resultater som avgjør hvor langt du kan gå. Vi hjelper deg på veien med interne opplæringskurs og gode utviklingsmuligheter.

 

En dag på MAX

Som restaurantmedarbeider er dine arbeidsoppgaver varierte. Du serverer våre gjester og sørger for at det er fint og rent ute i restauranten. Du jobber i kjøkkenet, hvor du blant annet tilbereder burgere, smoothies og luksusshake. Du har ansvar for kassen, hvor du tar imot bestillinger og sørger for at gjestene får riktige varer. Alt dette gjør du i samarbeid med dine kolleger.

Arbeidet innebærer varierende arbeidstider på dager, kvelder, netter og helger. Under veiledning fra restaurantsjefen eller en erfaren kollega lærer du deg jobben steg for steg på de ulike stasjonene samt gjennom våre digitale opplæringer. Nesten alle våre sjefer har begynt i denne rollen!

Hva tilbyr vi?

Vi kan tilby en fartsfylt jobb i et sammensveiset team med veldig gode muligheter til å vokse og utvikles. Vi har en rekke ulike internopplæringer for deg som er interessert i å vokse sammen med oss.

Hvordan fungerer det?

Etter at du har sendt inn søknaden din vil du få tilsendt en test per epost. Dette er en servicetest som går ut på at du svarer på spørsmål om hvordan du ville handlet i en situasjon som kan oppstå i det daglige arbeidet på MAX. Gjennom testen får du som kandidat en smaksprøve på hvordan det er å jobbe på MAX. Testen tar max 15 minutter. Etter at du har gjort testen, går vi gjennom søknaden din, og tar kontakt med deg så snart vi kan. Dersom du går videre i prosessen, får du invitasjon til et intervju. Går du ikke videre, tar vi kontakt på epost. Vi går igjennom søknadene fortløpende.

 

Vi ser fram til å lese din søknad!

Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Deltid
Tiltredelse 01.01.2024
Lønn Timelønn
Antall ledige stillinger 2
Arbeidsomfang 20 - 30 timer i uken
Sted Ringsaker
Fylke Innlandet
Land Norge
Referansenummer 2023/1481
Kontakt
  • Espen Martinsen, Espen.martinsen@maxhamburger.no
Publisert 07.11.2023
Søknadsfrist 17.12.2023
Søk stilling

Del lenker

Tilbake til ledige stillinger