Max i Oslo 1 - Egertorget

Max er Sveriges eldste og mest likte hamburgerkjede! Vi startet allerede i 1968 i Gällivare i Sverige. Det gjør familiebedriften vår til en av de hamburgerkjedene som har eksistert lengst i hele Europa. 12. mai 2011 åpnet Max sin første restaurant i Oslo i Norge. Ambisjonen er den samme som for 50 år siden – med de beste råvarene skal vi servere de beste hamburgerne.

Vil du ta det første skrittet mot å utvikle deg som leder i Max? Vil du gjøre karriere i hurtigmatbransjen og få en av markedets beste lutdannelse innenfor ledelse?

Som skiftleder er du arbeidsleder for en vakt. Du er en operativ leder som har helhetsansvaret for å sikre at gjesten får en god hamburger, servert i en ren og innbydende restaurant. Du planlegger og leder vakten, fordeler oppgaver og står i drive-in sammen med kollegaene dine. Du har medansvar for bl.a. åpning og stenging av restauranten, matsikkerhet og planlegging av personale.

Hvem søker vi etter?
Du skal være serviceinnstilt og foretrekke et høyt arbeidstempo. Du liker å jobbe i team, du har god evne til å lede personalet og synes at dette er morsomt. Du må være serviceinnstilt og elsker å yte god service og like å gi gjester det lille ekstra. Du er nøyaktig, arbeidsom og du er flink til å lede og utvikle mennesker. Vi leter etter deg som ønsker å satse på en karriere der du kan klatre i foretaket.

Hva tilbyr vi?

En fartsfylt jobb hvor du driver et sammensveiset team og utvikler deg som leder. Du vil jobbe tett sammen med andre skiftledere og restaurantsjefen samt drive restauranten. Vi har varierte arbeidstider, dager, kvelder, netter samt helger. Konkurransedyktig lønn og vilkår etter avtale.

Dine interesser, ambisjoner og resultater avgjør hvor langt du når hos oss. Medarbeiderundersøkelsen vår viser at vi har et svært godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr en tydelig karrierestige med internopplæring og gode utviklingsmuligheter i et ekspansivt selskap.

Vi vurderer søknader fortløpende, og det kan hende at stillingen besettes før søknadsfristen utløper. Vi ser frem til å motta søknaden din! 

Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Deltid
Tiltredelse 15 september
Lønn Timlön enligt tariffavtale
Antall ledige stillinger 3
Arbeidsomfang 25h/uke
Sted Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 2023/1218
Kontakt
  • Johanna Bohlin
Publisert 28.08.2023
Søknadsfrist 28.09.2023

Tilbake til ledige stillinger