Max Burgers avd. Grønland

Max er Sveriges eldste og mest likte hamburgerkjede! Vi startet allerede i 1968 i Gällivare i Sverige. Det gjør familiebedriften vår til en av de hamburgerkjedene som har eksistert lengst i hele Europa. 12. mai 2011 åpnet Max sin første restaurant i Oslo i Norge. Ambisjonen er den samme som for 50 år siden – med de beste råvarene skal vi servere de beste hamburgerne.

Åpen for en karriere i hurtigmatbransjen, eller en ekstrajobb ved siden av studiene? Uansett fremtidsplaner tror vi at Max kan være en utmerket arbeidsplass for deg.

Som restaurantmedarbeider serverer du gjester, lager hamburgere, jobber i drive-in-avdelingen og kassen. Du lærer deg våre ulike stasjoner trinn for trinn under veiledning av restaurantsjefen eller hans/hennes assistent, kombinert med vår nettbaserte opplæring.

Hvem søker vi etter? 

Du må være servicevennlig og trives med et høyt arbeidstempo og mye liv og røre. Du liker å være en del av et team.

Hva tilbyr vi?

En fartsfylt jobb i et sammensveiset team. Våre arbeidstider er varierte, dager, kvelder, helger. Lønn og vilkår etter avtale.

Dine interesser, ambisjoner og resultater avgjør hvor langt du når hos oss. Medarbeiderundersøkelsen vår viser at vi har et svært godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr en tydelig karrierestige med internopplæring og gode utviklingsmuligheter i et ekspansivt selskap.

Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Deltid
Tiltredelse Snarest
Lønn Timelønn følges iht tarriffavtale
Antall ledige stillinger 10
Arbeidsomfang 3-5t i uken
Sted Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 2023/768
Kontakt
  • Helene Olsen, helene.olsen@maxhamburger.no
Publisert 11.05.2023
Søknadsfrist 11.06.2023

Tilbake til ledige stillinger