MAX i Kongsberg - Kongsbergsporten

Max er Sveriges eldste og mest likte hamburgerkjede! Vi startet allerede i 1968 i Gällivare i Sverige. Det gjør familiebedriften vår til en av de hamburgerkjedene som har eksistert lengst i hele Europa. 12. mai 2011 åpnet Max sin første restaurant i Oslo i Norge. Ambisjonen er den samme som for 50 år siden – med de beste råvarene skal vi servere de beste hamburgerne.

Vil du gjøre karriere i hurtigmatbransjen og få en av markedets beste utdannelse innenfor ledelse? Som assisterende restaurantsjef er du restaurantsjefens høyre hånd og ansvarlig for restaurantens drift når restaurantsjefen ikke er til stede. Dette er første steg for deg som vil drive din egen restaurant. Du vil få fordype deg og få bredere kunnskap om det å være leder, og du vil få lære deg alle oppgavene som restaurantsjefen har.

Hvem søker vi etter? 

Du kan dokumentere at du har erfaring som leder og har hatt budsjettansvar innenfor restaurant, hotell eller handel. Erfaring fra fastfoodbransjen ser vi som en fordel. Du må være serviceinnstilt og mestre å ha oversikten i et høyt arbeidstempo. Du er nøyaktig, arbeidsom og du er flink til å lede og utvikle mennesker.

Hva tilbyr vi? 

En lederstilling i en av Sveriges mest framgangsrike fastfoodbedrifter med ekspansjon i Norge. Du vil jobbe tett sammen med restaurantsjefen og drive restauranten. Du vil lære deg alle oppgaver som en restaurantsjef må kunne. Våre arbeidstider er varierte, dager, kvelder, helger. Lønn og vilkår etter avtale.

Din interesse, dine ambisjoner og resultater vil være avgjørende for hvor langt du vil avansere hos oss. Vår medarbeiderundersøkelse viser at vi har et ypperlig arbeidsmiljø. Vi tilbyr en tydelig karrierestige med intern utdannelse og gode utviklingsmuligheter i et ekspansivt selskap.

Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Heltid
Lønn Månedslønn
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 35
Sted Kongsberg
Fylke Viken
Land Norge
Referansenummer 2023/270
Kontakt
  • Hawnaz Ismail, 48650413
Publisert 20.02.2023
Søknadsfrist 20.03.2023

Tilbake til ledige stillinger