Max i Oslo 3 - Grønland

Max er Sveriges eldste og mest likte hamburgerkjede! Vi startet allerede i 1968 i Gällivare i Sverige. Det gjør familiebedriften vår til en av de hamburgerkjedene som har eksistert lengst i hele Europa. 12. mai 2011 åpnet Max sin første restaurant i Oslo i Norge. Ambisjonen er den samme som for 50 år siden – med de beste råvarene skal vi servere de beste hamburgerne.

Åpen for en karriere i hurtigmatbransjen, eller en ekstrajobb ved siden av studiene? Uansett fremtidsplaner tror vi at Max kan være en utmerket arbeidsplass for deg.

Som restaurantmedarbeider serverer du gjester, lager hamburgere, jobber i drive-in-avdelingen og kassen. Du lærer deg våre ulike stasjoner trinn for trinn under veiledning av restaurantsjefen eller hans/hennes assistent, kombinert med vår nettbaserte opplæring.

Hvem søker vi etter? 

Du må være servicevennlig og trives med et høyt arbeidstempo og mye liv og røre. Du liker å være en del av et team.

Hva tilbyr vi?

En fartsfylt jobb i et sammensveiset team. Våre arbeidstider er varierte, dager, kvelder, helger. Lønn og vilkår etter avtale.

Dine interesser, ambisjoner og resultater avgjør hvor langt du når hos oss. Medarbeiderundersøkelsen vår viser at vi har et svært godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr en tydelig karrierestige med internopplæring og gode utviklingsmuligheter i et ekspansivt selskap.

Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Deltid
Tiltredelse Snarest
Lønn Timelønn
Antall ledige stillinger 5
Arbeidsomfang 3-5t
Sted Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 2022/1257
Kontakt
  • Helene Olsen, 40457965
Publisert 24.08.2022
Søknadsfrist 24.09.2022

Tilbake til ledige stillinger