Max Norway AS, MAX i Norge - Skien

Max er Sveriges eldste og best likte hamburgerkjede! Vi startet allerede i 1968 i Gällivare. Det gjør familiebedriften vår til en av de hamburgerkjedene som har eksistert lengst i hele Europa. 12. mai 2011 åpnet Max sin første restaurant i Oslo i Norge. Ambisjonen er den samme som for 40 år siden – med de beste råvarene skal vi servere de beste hamburgerne.

Åpen for en karriere i hurtigmatbransjen, eller en ekstrajobb ved siden av studiene? Uansett fremtidsplaner tror vi at Max kan være en utmerket arbeidsplass for deg.

Som restaurantmedarbeider serverer du gjester, steker hamburgere, jobber i drive-in-avdelingen og kassen. Du lærer deg våre ulike stasjoner trinn for trinn under veiledning av restaurantsjefen eller hans/hennes assistent, kombinert med vår nettbaserte opplæring.

Hvem trives hos oss? Du må være servicevennlig og trives med et høyt arbeidstempo og mye liv og røre. Du liker å være en del av et team.

Hva kan vi tilby? En fartsfylt jobb i et sammensveiset team. Vi har ulike arbeidstider – dager, kvelder, netter og helger. Konkurransedyktig lønn ettersom vi følger Hotell-og Restaurantforbundets lønnsnivåer.

Dine interesser, ambisjoner og prestasjoner avgjør hvor langt du kan nå hos oss. Vår medarbeiderundersøkelse viser at vi har et ypperlig arbeidsmiljø. Vi tilbyr en klart definert karrierestige med nettbasert opplæring og gode utviklingsmuligheter i et ekspansivt foretak.

Ansettelsestype Tillsvidareanställning
Arbeidstid Deltid
Antall ledige stillinger 25
Arbeidsomfang 10h/uke
Sted Skien
Fylke Telemark
Land Norge
Referansenummer 2019/392
Kontakt
  • Johanna Bohlin, 92077741
Publisert 03.05.2019
Søknadsfrist 31.07.2019

Tillbaka till lediga jobb