MAX i Kongsberg - Kongsbergsporten

Max er Sveriges eldste og mest likte hamburgerkjede! Vi startet allerede i 1968 i Gällivare i Sverige. Det gjør familiebedriften vår til en av de hamburgerkjedene som har eksistert lengst i hele Europa. 12. mai 2011 åpnet Max sin første restaurant i Oslo i Norge. Ambisjonen er den samme som for 50 år siden – med de beste råvarene skal vi servere de beste hamburgerne.

Akkurat nå forbereder vi åpningen av en ny MAX-restaurant i nærheten av deg. Vi trenger DEG på reisen.

Uansett hvem du er og hvor lenge du blir, på MAX vil du fra dag én hjelpe til med å gjøre verden litt bedre. Med Sveriges beste grønne burgere og en streben etter å bli verdens beste arbeidsgiver, prøver vi faktisk å redde verden fra burgere som ikke er så gode, og arbeidsplasser som ikke er så gode. Nå leter vi etter alle som kan bidra med en stor porsjon mot og nysgjerrighet, med glede og lidenskap for smaker, og med en vilje til å bygge fellesskap og samarbeid blant kolleger.

Når du begynner hos oss, får du en solid introduksjon i hvordan arbeidet på restauranten fungerer. Du får montere Sveriges beste burgere, fritere Crispy Fries, blande våre nye smoothies og servere gjester. Du pakker bestillinger, rydder opp på serveringsstedet, og hvis du lever for Originaldressing, har du sjansen til å anbefale den til nye gjester hver dag.

Høres det ikke kjempemorsomt ut? Hvis du, akkurat som oss, tenker "ja for faen!", så bør du fortsette å lese her!

Hvem er du?

Du er en ekte lagspiller og liker å jobbe i team. Du ser deg selv som serviceorientert og liker et høyt arbeidstempo. Du er nøyaktig, men samtidig effektiv, og går aldri på bekostning av kvalitet. Å jobbe i team er noe du trives godt med, og du deler våre verdier mot, lidenskap og fellesskap.

MAX utgangspunkt er at alle mennesker er like mye verdt. For oss betyr det like muligheter, rettigheter og plikter uansett hvem du er. Det er dine egne ambisjoner og resultater som avgjør hvor langt du kan komme. Vi hjelper deg på veien med en tydelig plan, interne opplæringer og gode utviklingsmuligheter i Sveriges beste burgerekjede.

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr deg en spennende jobb i et sammensveiset team med svært gode muligheter for vekst og utvikling. Vi tilbyr en rekke interne opplæringer for deg som er interessert i å vokse sammen med oss. Så da høres vi vel snart, ikke sant? Ha det så lenge!

 

Hvem er du?

Vil du ha det gøy på jobb? Er du sugen på en karriere innen fast food eller en ekstrajobb ved siden av studiene? Vil du raskt tjene nok penger til å reise i høst, bli kjent med noen mennesker i byen du nettopp flyttet til, eller trenger du bare et sted å lande mens du finner ut hva du egentlig vil gjøre?

Vi ser etter deg som er en god lagspiller og liker å jobbe i team. Du ser på deg selv som serviceinnstilt og liker et høyt arbeidstempo. Du er nøye, men effektiv, og slurver aldri på kvalitet. Du kan være med og bidra med en stor porsjon mot og nysgjerrighet, med glede og lidenskap for smaker, og med en vilje til å bygge fellesskap og samarbeid mellom kolleger.

MAX sitt utgangspunkt er alle menneskers likeverd. For oss betyr det like muligheter, rettigheter og medansvar, uansett hvem du er. Det er dine egne ambisjoner og resultater som avgjør hvor langt du kan gå. Vi hjelper deg på veien med interne opplæringskurs og gode utviklingsmuligheter.

 

En dag på MAX

Som restaurantmedarbeider er dine arbeidsoppgaver varierte. Du serverer våre gjester og sørger for at det er fint og rent ute i restauranten. Du jobber i kjøkkenet, hvor du blant annet tilbereder burgere, smoothies og luksusshake. Du har ansvar for kassen, hvor du tar imot bestillinger og sørger for at gjestene får riktige varer. Alt dette gjør du i samarbeid med dine kolleger.

Arbeidet innebærer varierende arbeidstider på dager, kvelder, netter og helger. Under veiledning fra restaurantsjefen eller en erfaren kollega lærer du deg jobben steg for steg på de ulike stasjonene samt gjennom våre digitale opplæringer. Nesten alle våre sjefer har begynt i denne rollen!

Hva tilbyr vi?

Vi kan tilby en fartsfylt jobb i et sammensveiset team med veldig gode muligheter til å vokse og utvikles. Vi har en rekke ulike internopplæringer for deg som er interessert i å vokse sammen med oss.

Hvordan fungerer det?

Etter at du har sendt inn søknaden din vil du få tilsendt en test per epost. Dette er en servicetest som går ut på at du svarer på spørsmål om hvordan du ville handlet i en situasjon som kan oppstå i det daglige arbeidet på MAX. Gjennom testen får du som kandidat en smaksprøve på hvordan det er å jobbe på MAX. Testen tar max 15 minutter. Etter at du har gjort testen, går vi gjennom søknaden din, og tar kontakt med deg så snart vi kan. Dersom du går videre i prosessen, får du invitasjon til et intervju. Går du ikke videre, tar vi kontakt på epost. Vi går igjennom søknadene fortløpende.

 

Vi ser fram til å lese din søknad!

Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Deltid
Antall ledige stillinger 16
Arbeidsomfang 3h - 20h
Sted Kongsberg
Fylke Viken
Land Norge
Referansenummer 2024/327
Kontakt
  • Tonje Hansen Fjellum
Publisert 29.02.2024
Søknadsfrist 28.07.2024
Logg inn og søk stillingen

Del lenker

Tilbake til ledige stillinger