Vi vet att unga som spelar har kompetenser och egenskaper som passar utmärkt på MAX! Timmar av spelande visar på stort engagemang: Att bemästra nya maps visar på mångsidighet, att clutcha en tuff runda visar på stresstålighet och att analysera motståndarnas taktik är kritiskt tänkande. Det är viktiga färdigheter och egenskaper som vi värdesätter i jobbet på MAX.

Känner du igen dig, vill vara med och stärka vår gemenskap och skapa en arbetsplats där alla ser fram emot att komma till jobbet? Hittar du ingen ledig tjänst i din stad? Skicka in en intresseanmälan!

Vi söker

  • Dig som gillar utmaningar och kan clutcha en lunchrush.
  • Entry fraggers som tar initiativ och får saker gjorda.
  • Lagspelare som håller ihop och stärker gruppen.
  • Support players med förmågan att göra andra bättre.
  • IGL:s som kan leda nya arbetslag till framgång.

Nu gör vi det möjligt för fler att söka jobb hos oss, även om du inte har tagit den traditionella vägen till meriterande erfarenheter. På MAX.se/Skills kan du läsa mer om vårt initiativ för att göra plats för gaming-meriter i arbetslivet. Där kan du som CS-spelare omvandla dina in-game-stats till real-life-skills som du kan inkludera i din jobbansökan.

 

Vad MAX erbjuder

Inkluderande gemenskap
Våra medarbetare speglar världen och här finns hundratals nationaliteter, bakgrunder och erfarenheter representerade. Vi värdesätter att våra medarbetare har fått sina färdigheter på olika sätt, oavsett om det är från gaming, elevråd eller sommarjobb. På MAX är det dina personliga egenskaper och jobbet som står i centrum.

Företagskultur som tar fram dina bästa sidor
MAX är byggt på passion, mod och gemenskap. Vi förstår att talangfulla medarbetare och entreprenöriell kultur är nyckeln till framgång. Vi vet att frihet under ansvar får människor att växa och inspirerar fler till stordåd. Hos oss får du chansen att fortsätta utveckla dina real-life-skills och bidra till vår kultur med nya, värdefulla kompetenser.

Utvecklingsmöjligheter på både ett personligt och professionellt plan
Vi förstår att utveckling är A och O för att hitta lösningar till helt nya problem. Våra utvecklingsprogram hjälper dig att bli ditt absolut bästa jag, oavsett om det handlar om självledarskap, konflikthantering eller arbetsplanering – så du kan ta nästa steg i din karriär på MAX.

Chansen att jobba med burgare som både smakar och gör gott
Vi är ett familjeägt företag som leder hållbarhetsutvecklingen i branschen. Vi jobbar för att göra världen lite godare och på den resan har vi lärt oss att passion och mod är viktigare än att följa redan upptrampade vägar. Vi förstår att hållbarhet handlar lika mycket om att ta hand om vår planet som att ta hand om våra medarbetare. 

 

Del lenker


Send søknaden

Tilbake til ledige stillinger