HR-avdelningen

Kan du mest om burgare i hela Sverige? Bra, då är det dig vi är ute efter!

Vi är nämligen ute efter en Learning Experience Architect – en snabblärd person som har lätt att greppa nya saker, ämnen och områden – och som är duktig på att förklara dem. Någon som har förmågan att engagera sin publik i vad som helst, typ färg som torkar (men oroa dig inte, så tråkigt kommer du inte ha på MAX). Det viktiga är att du är duktig på att förklara så att man förstår, få andra att vilja förstå, och att du gillar burgare – det råkar ju vara vår huvuduppgift. 

Vi behöver nämligen hjälp att ta designa, implementera och utvärdera utbildningar som tar oss närmre vår vision; att bli världens bästa burgarkedja. Vi behöver också någon som kan se var det finns utbildningsluckor och ta ansvar för att fylla ut de luckorna. Helt enkelt någon som både kan ta ett övergripande grepp om våra digitala utbildningar på MAX och skapa det innehåll som saknas och behövs. Vi utbildar i allt ifrån vad som är på våra burgare, policys och riktlinjer till större frågor som värderingar, kultur och hållbarhet. Vi vill att de utbildningar vi har ska vara så bra att våra medarbetare vill göra dem, inte för att de måste. På detta sätt påverkar vi indirekt hela gästupplevelsen. Kunniga och trygga medarbetare skapar helt enkelt en bättre upplevelse på våra restauranger. 

Vi håller på att implementera en ny lärplattform Sana Labs som vi behöver hjälp att bygga upp. Det handlar dels om att anpassa grundläggande utbildningar till det nya systemet och ta fram helt nya utbildningar och lärresor med hjälp av den inbyggda AI-assistenten (hur coolt?).  

Eftersom vi har medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Polen ska alla lösningar vi tar fram kunna anpassas utifrån lokala förutsättningar på våra olika marknader. 

Dina huvudsakliga uppgifter innebär att du: 

  • Ansvarar för strategisk utbildningsdesign för våra digitala utbildningar. 
  • Tar fram och utveckla digitala utbildningsstrategier som bidrar till att nå MAX mål. Inget personalansvar, men budgetansvar inom ditt område. 
  • Ansvarar för operativ utbildningsdesign   
  • Samarbetar med viktiga intressenter för att hitta utbildningsbehov, skapa, implementera och lansera digitalt utbildningsinnehåll, och säkerställ att det uppfyller kvalitetskraven och linjerar med MAX kultur och värderingar.  
  • Ansvarar för MAX lärplattform 
  • Säkerställer användarvänlighet och upplevelse på lärplattformen och andra digitala utbildningsplattformar, säkerställ att allting är fritt från tekniska problem och håll dig uppdaterad med de senaste trenderna inom utbildningsteknologi. 
  • Samarbeten med intressenter: Samarbeta med ämnesexperter över hela organisationen för att identifiera utbildningsbehov och skapa innehåll som adresserar kompetensgap, efterlevnadskrav och karriärutvecklingsaspirationer. 

Krav på arbetslivserfarenhet och utbildning:  

Erfarenhet inom learning, design eller utveckling.

Kandidatexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom HR, utbildning, lärande eller kommunikation. 

Vad vi tror skulle passa bra för att trivas i rollen:

Förståelse för digitala utbildningstrender och pedagogiska teknologier. 

Stort intresse i teknik och hur tekniken kan hjälpa till i förändring av beteenden. 

Starka projektledningsfärdigheter och analytiska/problem-lösningsfärdigheter 

Erfarenhet  av olika utbildningsformer och uppbyggnad av lärresor som fått effekt ute i verksamhet.  

Utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att omvandla en idé till konkret handling.  

Erfarenhet av Sana Labs eller liknande AI- baserad lär-plattform är meriterande. 

Vad vi erbjuder dig!

Inkluderande gemenskap 

Våra medarbetare speglar världen och här finns hundratals nationaliteter, bakgrunder och erfarenheter representerade. På MAX är det dina personliga egenskaper och jobbet som står i centrum. Vi vet att god gemenskap bygger bra team som kan prestera på topp. Samtidigt vet vi att man måste vara snäll och därför har vi kollegor som spenderat hela sina professionella karriärer på MAX. Vi förstår att passionen vi har för våra medarbetare är grunden till framgång. 

Utvecklingsmöjligheter på både ett personligt och professionellt plan 

Vi förstår att utveckling är A och O för att hitta lösningar till helt nya problem. Våra utvecklingsprogram hjälper dig att bli ditt absolut bästa jag, oavsett om det handlar om självledarskap, konflikthantering eller arbetsplanering – så du kan ta nästa steg i din karriär på MAX. 

Chansen att jobba med burgare som både smakar och gör gott 

Vi är ett familjeägt företag som leder hållbarhetsutvecklingen i branschen. Vi jobbar för att göra världen lite godare och på den resan har vi lärt oss att passion och mod är viktigare än att följa redan upptrampade vägar. Vi förstår att hållbarhet handlar lika mycket om att ta hand om vår planet som att ta hand om våra medarbetare. Våra team består av visionärer och handlingskraftiga vardagshjältar och du kommer passa in perfekt. 

Företagskultur som tar fram dina bästa sidor 

MAX är byggt på passion, mod och gemenskap. Vi förstår att talangfulla medarbetare och entreprenöriell kultur är nyckeln till framgång. Vi förstår att frihet under ansvar får människor att växa och inspirerar fler till stordåd. 

Teamet 

Kultur och utvecklingsteamet är ett litet team på 4 personer och en del av HR-avdelningen på Max. Vi jobbar idag främst inom Talent Acquisition och Learning . Vi är just nu  i uppstartsfasen av att införa agila arbetssätt, metoder och tankesätt. Bland annat testar vi nu att arbeta enligt design thinking i utvalda utvecklingsprojekt. Vår ambition är att allt vi utvecklar ska utgå från medarbetarnas och ledarnas behov. Vi tror att detta kommer att göra våra lösningar snabbare att implementera och mer effektiva för verksamheten.  

Om processen  

Tjänsten avser en fast tjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Stockholm. Du kommer i nästa steg att få svara på ett antal urvalsfrågor kopplade till tjänsten. Vi använder oss inte av personligt brev i processen och önskar därför att du svarar utförligt på urvalsfrågorna. I den här processen använder vi oss av psykometriska tester, går du vidare i processen kan du komma att få utföra dessa.  

Sista ansökningsdag är den 23e juni. Vi går igenom ansökningarna löpande och kommer att återkoppla till dig när sista ansökningsdag har passerat. Vi gör vårt yttersta för att uppdatera dig hur du ligger till i processen så snart vi kan. Går du inte vidare i processen får du återkoppling via Mail.    

För frågor om processen, vänligen kontakta Talent Acquisition Specialist Sofia Westermark på sofia.westermark@max.se.   

Har du i stället frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jenny Hedberg på jenny.hedberg@max.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 h/v
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/689
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb