Copenhagen 3 - Ishøj

Max er Sveriges ældste og mest populære burgerkæde! Vi startede allerede i 1968 i Gällivare. Dette gør vores familievirksomhed til en af de længst kørende burgerkæder i hele Europa. Vi har branchens bredeste udvalg af grønne burgere. I 2008 blev vi verdens første restaurantkæde til at klimamærke menuen og klimakompensere alle udledninger.

Den 1. marts 2013 åbnede Max sin første restaurant i København, Danmark. Ambitionen er den samme som ved starten: Med de bedste råvarer serverer vi de bedste burgere.

Vil du tage det første skridt til at udvikle dig som leder?

Hos os kan du gøre karriere i fastfood-branchen og samtidig få en af markedets bedste lederuddannelser.

Din rolle som shiftmanager betyder, at du arbejder sammen med dine kollegaer som et team for at give vores gæster en oplevelse i verdensklasse. Du bør have overblik over alle områder af restauranten, som omfatter køkken, kasse og restaurantområde samt det ydre miljø omkring restauranten. Du er ansvarlig for planlægning, bemanding, oplæring og kontrol af restaurantens drift. Under vejledning af restaurantchefen lærer du jobbet og forretningen trin for trin på de forskellige stationer og gennem vores digitale uddannelse.

Hvem er du?

For at trives hos os skal du være serviceorienteret og kunne lide et højt arbejdstempo. Du har en naturlig evne til at lede og inspirere andre gennem arbejdsglæde med fokus på resultater og mål. Du forstår vigtigheden af at være en god rollemodel og nyder at se dine kollegaer vokse og udvikle sig.

Hvad tilbyder vi?

Et tempofyldt job, hvor du driver et sammentømret team og udvikler dig som leder. Arbejdet indebærer varierende arbejdstider på dage, aftener, nætter og weekender. Løn og vilkår efter overenskomst samt ledertillæg.

Som shiftmanager kommer du til at deltage i vores praktiske og teoretiske lederuddannelser.

MAX udgangspunkt er alle menneskers ligeværd. For os betyder det lige muligheder, rettigheder og forpligtelser uanset, hvem du er. I foråret lancerede vi vores værdier Mod, Passion og Fællesskab, og det gennemsyrer det daglige arbejde hos MAX.

Velkommen til at ansøge!

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Deltid
Løn Månedsløn
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 20h/v
By Ishøj
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2024/686
Publiceret 30.05.2024
Sidste ansøgningsdag 31.07.2024
Send ansøgning

Dele links

Tilbage til Ledige stillinger