Max Burgers AB

Om rollen 

Som Regionchef/Business Owner för våra restauranger i Sverige spelar du en avgörande roll i att driva och utveckla MAX verksamhet. Du kliver i en spännande och nyutvecklad roll där du dels ansvarar för den operativa driften och den strategiska utvecklingen, men du axlar även rollen som Business Owner för driftens verksamhetssystem. Låter det intressant så fortsätt läs om den här möjligheten nedan!  

Fördelningen är ca 70 % som Regionchef och 30 % som Business Owner. 

Regionchef   

Här har du ett operativt ansvar som innebär att se till så att restaurangerna inom din region når sina försäljningsmål och levererar mot resultat. Du leder ett team av ca 4 distriktschefer och dess restaurangchefer som du vägleder och stöttar i deras dagliga arbete. Du ansvarar för att  kompetensutveckla våra interna medarbetare samtidigt som du skapar en positiv arbetsmiljö och en företagskultur som är i linje med våra värderingar. Du implementerar förbättringar för att öka lönsamhet och effektivisering och har budgetansvaret för din region. Dessutom ingår det att rekrytera ny personal samt att bygga och upprätthålla relationer med distriktchefer, restaurangchefer, medarbetare, leverantörer och andra avdelningar.

Business Owner  

Här samarbetar du nära med den operativa ledningen för alla marknader och vår Business Tech-avdelning (IT), du blir en viktig brygga mellan driften och Business tech. Tillsammans med Business Tech-teamet leder och prioriterar du projekt för att utveckla och optimera våra verksamhetssystem och säkerställer en effektiv drift. Du tar ledningen i projekt, från idé till resultat, och implementerar förändringar i verksamheten. Genom ett nära samarbete med Business Tech-avdelningen hanterar du nya tekniska projekt och identifierar vilka som bör prioriteras för att förbättra restaurangdriften. Dessutom säkerställer du engagemang och tillgång till resurser inom MAX verksamhet, och driver initiativ från idé till färdigt resultat. 

Om dig 

Vi letar efter en nyfiken och driven person som älskar att ta sig an nya utmaningar och strävar mot att uppnå resultat. Du besitter en grundläggande teknisk kompetens och har en analytisk förmåga och drivs av att utveckla både människor och system inom restaurangdrift. Med gedigen erfarenhet inom restaurangdrift inom QSR har du förmågan att arbeta både operativt och strategiskt och trivs i team och med att arbeta självständigt. Dessutom har du god förståelse för processer och arbetsmetoder inom restaurang samt insikt i teknikens möjligheter och utmaningar. Eftersom resor förekommer i tjänsten är det viktigt att detta är något du trivs med. Din flexibilitet och positiva inställning är avgörande för att trivas i rollen.

Ledarerfarenhet är ett krav, såväl som körkort B. Vi ser det som starkt meriterande med tidigare MAX-erfarenhet. 

Om teamet 

Som Regionchef leder du ett team av ca 4 distriktschefer och dess restaurangchefer och du rapporterar direkt till Operativ chef för MAX i Sverige och Norge. Stationeringsort är Stockholm med omnejd, du utgår från vårt Stockholmskontor och är på kontoret ca 2 dagar i veckan, resterande tid, ca 2 dagar i veckan är du ute och besöker våra restauranger och kontor i Sverige. Ibland kan det innefatta resor på samtliga marknader. 

Om oss 

Våra kontor i Stockholm och Luleå är i moderna kontorslandskap med mycket liv och rörelse och härlig laganda. Du får som medarbetare på MAX del av uppskattade personalförmåner som friskvårdsbidrag, rabatt på MAX-mat, rabatt på flertalet gymkedjor, frukostar, after works och kanske det bästa av allt: ibland få provsmaka en nylanserad variant av Sveriges godaste burgare!    

Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Förutom vårt omfattande miljöarbete vill vi ta ett socialt ansvar där vi ser individens möjligheter. Sedan 2009 avsätter MAX, via stiftelsen Rättvis Fördelning, 7-10 procent av den årliga nettovinsten till projekt i utvecklingsländer runtom i världen.  

Praktisk info och fortsatt process  

Tjänsten avser en heltidstjänst, planerat tillträde i september 2024 eller enligt överenskommelse. 

I den här rekryteringen använder vi oss av psykometriska tester. 

Har du frågor kring tjänsten eller processen? Vänligen kontakta Operativ chef Joel Hallberg på joel.hallberg@max.se 

Sista ansökningsdag är den 26/5 men passa på att söka redan idag! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40h/v
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/610
Publicerat 2024-05-10
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb