MAX i Kongsberg - Kongsbergsporten

Max er Sveriges eldste og mest likte hamburgerkjede! Vi startet allerede i 1968 i Gällivare i Sverige. Det gjør familiebedriften vår til en av de hamburgerkjedene som har eksistert lengst i hele Europa. 12. mai 2011 åpnet Max sin første restaurant i Oslo i Norge. Ambisjonen er den samme som for 50 år siden – med de beste råvarene skal vi servere de beste hamburgerne.

Hvem er du?

Vil du ha det gøy på jobb? Er du sugen på en karriere innen fast food eller en ekstrajobb ved siden av studiene? Vil du raskt tjene nok penger til å reise i høst, bli kjent med noen mennesker i byen du nettopp flyttet til, eller trenger du bare et sted å lande mens du finner ut hva du egentlig vil gjøre?

Vi ser etter deg som er en god lagspiller og liker å jobbe i team. Du ser på deg selv som serviceinnstilt og liker et høyt arbeidstempo. Du er nøye, men effektiv, og slurver aldri på kvalitet. Du kan være med og bidra med en stor porsjon mot og nysgjerrighet, med glede og lidenskap for smaker, og med en vilje til å bygge fellesskap og samarbeid mellom kolleger.

MAX sitt utgangspunkt er alle menneskers likeverd. For oss betyr det like muligheter, rettigheter og medansvar, uansett hvem du er. Det er dine egne ambisjoner og resultater som avgjør hvor langt du kan gå. Vi hjelper deg på veien med interne opplæringskurs og gode utviklingsmuligheter.

En dag på MAX

Som restaurantmedarbeider er dine arbeidsoppgaver varierte. Du serverer våre gjester og sørger for at det er fint og rent ute i restauranten. Du jobber i kjøkkenet, hvor du blant annet tilbereder burgere, smoothies og luksusshake. Du har ansvar for kassen, hvor du tar imot bestillinger og sørger for at gjestene får riktige varer. Alt dette gjør du i samarbeid med dine kolleger.

Arbeidet innebærer varierende arbeidstider på dager, kvelder, netter og helger. Under veiledning fra restaurantsjefen eller en erfaren kollega lærer du deg jobben steg for steg på de ulike stasjonene samt gjennom våre digitale opplæringer. Nesten alle våre sjefer har begynt i denne rollen!

Hva tilbyr vi?

Vi kan tilby en fartsfylt jobb i et sammensveiset team med veldig gode muligheter til å vokse og utvikles. Vi har en rekke ulike internopplæringer for deg som er interessert i å vokse sammen med oss.

Hvordan foregår prosessen?

Vi har valgt å fjerne CV og personlig brev for våre stillinger som restaurantmedarbeider. I stedet for å sende inn din CV og personlige brev, svarer du på en rekke utvelgelsesspørsmål og tar en Servicetest. Vi ber deg derfor om å svare grundig på utvelgelsesspørsmålene. Etter at du har sendt inn søknaden din, vil du få tilsendt en test til e-posten din. Dette er en Servicetest, og går ut på å svare på hvordan du ville håndtert en situasjon som kan oppstå i det daglige arbeidet på MAX.  Testen tar max 15 minutter.   Etter at du har gjort testen, går vi gjennom søknaden din, og tar kontakt med deg så snart vi kan. Merk at Servicetesten er et obligatorisk trinn i vår rekrutteringsprosess, så vi vil ikke gå videre med kandidater som ikke gjennomfører Servicetesten!

Dersom du går videre i prosessen, får du invitasjon til et intervju. Går du ikke videre, tar vi kontakt på epost. Vi går igjennom søknadene fortløpende.

Vi ser fram til å lese din søknad!

Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Deltid
Tiltredelse 28.08.24
Lønn Timelønn
Antall ledige stillinger 10
Sted Kongsberg
Fylke Viken
Land Norge
Referansenummer 2024/746
Kontakt
  • Tonje Hansen Fjellum, 0000000000
Publisert 20.06.2024
Søknadsfrist 29.07.2024
Søk stilling

Del lenker

Tilbake til ledige stillinger