Max i Visby

Vi söker en restaurangchef för arbetsplats med havsutsikt och kollegor i världsklass

MAX restaurang i Visby är något utöver det vanliga, den specialbyggda versionen av vårt koncept öppnade 2021 och har en takterrass med utsikt över havet. Men bättre än takterrassen är de runt 60 kollegorna som med en stor portion mod, passion och gemenskap håller ihop och får restaurangen att gå framåt. Nu söker vi en restaurangchef som tycker att personlig utveckling är A och O för att leverera kvalitet, är duktig på att planera och nätverka och kanske redan har ett gäng kontakter för att växa restaurangen med fler duktiga medarbetare.

Som restaurangchef på MAX har du övergripande ansvar och jobbar strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av både dina kollegor och restaurangen i sig. På MAX är vi övertygande om att engagemang, välmående och kultur är byggt på ledarskap som startar med dig som restaurangchef, därför är det viktigt att du själv jobbar operativt med dina kollegor ungefär hälften av tiden; bygger och stärker gemenskapen.

När du börjar får du en skräddarsydd introduktion till MAX, tillsammans med både praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar utifrån ditt behov - både på plats i Visby, men också på både kontor och restaurang i Stockholm.

Dina huvudsakliga uppgifter innebär att du:

 • Säkerställer att restaurangen levererar på och når de mål som satts upp genom att omvandla dem till konkreta handlingsplaner. Målen täcker MAX viktigaste fokusområden: kvalitet, bemötande och service, snabbhet, renlighet, säljfrämjande åtgärder samt kostnadskontroll och lönsamhet.
 • Jobbar med planering av personal och schema, försäljning, lokal marknadsföring, renovering och underhåll. En del av jobbet handlar om att ta fram prognoser för försäljning och arbetade timmar samt att ta fram och genomföra handlingsplanerna för att nå målen. Du jobbar också dagligen med att följa upp och kontrollera varor, lager, inköp, hantering av livsmedel och svinn.
 • Bygger teamet genom att rekrytera, utbilda, coacha och motivera dina medarbetare för att kunna erbjuda en så bra gästupplevelse som möjligt.

Vad vi tror skulle passa bra i rollen:

 • Du tror, precis som vi, att ledarskap handlar om att vara en bra förebild och du gillar att se dina medarbetare växa och utvecklas. Du är duktig på att kommunicera och samarbeta med kollegor på alla nivåer.
 • Du har arbetat några år inom ett serviceyrke eller i någon annan snarlik bransch och har ledarerfarenhet sedan tidigare. Har du varit just restaurangchef eller haft motsvarande tjänst är det meriterande.
 • Du gillar att jobba med fokus på uppsatta mål och har fingertoppskänsla för service.

Vi är övertygade om att personliga egenskaper och inställning är viktigast för att lyckas hos oss, därför lägger vi stor vikt där i rekryteringen. Men, i Visby stiger försäljningen under sommaren så restaurangen har samtidigt stort behov av att restaurangchefen förstår vikten av att finnas på plats för att stötta sina kollegor under högsäsong.

Hoppas vi hörs snart!

 

Praktisk information och nästa steg

 • Tjänsten avser en heltidstjänst med sex månaders inledande provanställning. Tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse.
 • För att göra processen smidigare har vi ersatt personligt brev till förmån för urvalsfrågor och i nästa steg får du möjlighet att svar på dem.
 • När annonsen tagits ner, kontaktar vi de kandidater som gått vidare i processen. Kandidaterna som gått vidare får sedan ta ett personlighetstest och ett logiktest.
 • Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Vänligen kontakta Vänligen kontakta vår distriktschef Linnea: linnea.axelsson-eriksson@max.se

Sista ansökningsdag är den 24 juni men passa på att söka redan idag! 

 

Vad vi erbjuder dig

Inkluderande gemenskap
Våra medarbetare speglar världen och här finns hundratals nationaliteter, bakgrunder och erfarenheter representerade. På MAX är det dina personliga egenskaper och jobbet som står i centrum. Vi vet att god gemenskap bygger bra team som kan prestera på topp. Samtidigt vet vi att man måste vara snäll och därför har vi kollegor som spenderat hela sina professionella karriärer på MAX. Vi förstår att passionen vi har för våra medarbetare är grunden till framgång.

 

Utvecklingsmöjligheter på både ett personligt och professionellt plan
Vi förstår att utveckling är A och O för att hitta lösningar till helt nya problem. Våra utvecklingsprogram hjälper dig att bli ditt absolut bästa jag, oavsett om det handlar om självledarskap, konflikthantering eller arbetsplanering – så du kan ta nästa steg i din karriär på MAX.

 

Chansen att jobba med burgare som både smakar och gör gott
Vi är ett familjeägt företag som leder hållbarhetsutvecklingen i branschen. Vi jobbar för att göra världen lite godare och på den resan har vi lärt oss att passion och mod är viktigare än att följa redan upptrampade vägar. Vi förstår att hållbarhet handlar lika mycket om att ta hand om vår planet som att ta hand om våra medarbetare. Våra team består av visionärer och handlingskraftiga vardagshjältar och du kommer passa in perfekt.

 

Företagskultur som tar fram dina bästa sidor
MAX är byggt på passion, mod och gemenskap. Vi förstår att talangfulla medarbetare och entreprenöriell kultur är nyckeln till framgång. Vi förstår att frihet under ansvar får människor att växa och inspirerar fler till stordåd.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/687
Kontakt
 • Linnea Axelsson-Eriksson, 0701096187
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-06-28

Tillbaka till lediga jobb