Kontoret i Luleå

Löneadministratör till MAX Burgers 

 

Går det att jobba på kontor med löneadministration på MAX? Ja, det går! Och det är faktiskt sjukt roligt.   

 

De allra flesta tycker att det är roligt att få in lönen på kontot och nu söker löneteamet på MAX Burgers i Luleå en ny kollega som kan hjälpa några av de tusentals anställda varje månad. Bli en del av ett team med hög professionalism och massor av värme!  

 

I rollen som löneadministratör är du en viktig kugge i vår organisation och du arbetar med hela löneprocessen från ax till limpa. Detta innefattar frånvarohantering, utlägg, löneberedning, statistik, kontroll och rapportering. Utöver det kommer du att arbeta med övrig personaladministration där du är behjälplig och konsultativ gentemot hela MAX gällande lönefrågor. Du är med och bidrar till utvecklandet av arbetssätt och rutiner, såväl som att kvalitetssäkra våra nuvarande processer.  

 

Som löneadministratör hos oss ingår du i ett team om elva medarbetare bestående av löneadministratörer, systemförvaltare och lönechef.  

 

Beskriver vi dig?  

”Du som söker har troligen arbetat självständigt i hela löneprocessen sedan tidigare. Kanske har du en utbildning inriktat mot lön eller så har du relevant arbetslivserfarenhet. Det absolut viktigaste för oss är att du har rätt inställning, viljan att lära och en positiv attityd. ” Berättar Maria Markström, Lönechef på MAX Burgers.  

Du trivs med att arbeta i en snabb och föränderlig miljö och tycker det är roligt att få vara med och sätta upp strukturer, rutiner och att få möjligheten att fördjupa dig inom vissa områden. Vi arbetar mot deadlines vilket gör att vi är proaktiva och tar egna initiativ. Det är för oss superviktigt att teamet arbetar ihop, så du lägger vikt vid att samarbeta och ger bra service till hela vår organisation. Du har ett genuint intresse för människor och är social och tillmötesgående.  

 

Har du tidigare arbetat i Agresso och Quinyx ser vi det som en merit, såväl som erfarenhet av löneprocessen i Norge och Danmark. Då vi är i en spännande expansionsfas har vi kollegor i Norge, Danmark och Polen och du är därför bekväm med att tala- och skriva på engelska.  

 

Vad vi erbjuder dig  

Du blir en del av ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med kraftig tillväxt i Sverige och utomlands. Ett innovativt ägarlett företag som driver branschutvecklingen framåt.  MAX utgångspunkt är alla människors lika värde, vi är stolta över våra värderingar; Mod, Passion och Gemenskap. Vårt Luleå-kontor är i ett modernt kontorslandskap med med mycket liv och rörelse och härlig laganda. Du får som medarbetare på MAX del av uppskattade personalförmåner som friskvårdsbidrag, rabatt på MAX-mat, rabatt på flertalet gymkedjor, frukostar, after works och kanske det bästa av allt: ibland få provsmaka en nylanserad variant av Sveriges godaste burgare!   

 

Tjänsten avser ett vikariat fram till sommaren 2025, med stor möjlighet till förlängning. Våra utvecklingsmöjligheter är oändliga och trivs vi ihop finns det en stor möjlighet för dig att stanna inom MAX.  Tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Du utgår från vårt Luleåkontor. 

  

Vad händer nu?   

Du skickar in din ansökan tillsammans med personligt brev och svarar på ett antal urvalsfrågor. Vi kan komma att använda oss av psykometriska tester länge fram i processen.  

 

Har du frågor kring tjänsten och processen? Vänligen kontakta Lönechef / Head of Payroll Maria Markström på maria.markstrom@max.se 

 

Sista ansökningsdag är den 31 Maj men vi går igenom ansökningar löpande så passa på att sök redan idag!   

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40h/v
Ort Luleå
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/622
Kontakt
  • Maria Markström, 0735403465
Publicerat 2024-05-15
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb