Max i Norge - Ringsaker

Alle på MAX elsker burgere, og noen mer enn andre. (Vår administrerende direktør spiser minst en burger om dagen). Men det er ikke det som gjør at vi blir værende (selv om originaldressingen virkelig er overbevisende).

Nei, vi blir for fellesskapet som finnes på MAX. Vi tror på fellesskap og vi tror på å være gode mot hverandre, vi vet at lidenskapen for kollegene våre er viktig for at MAX skal lykkes og for at du skal ha det bra. Kanskje er det litt ekstra viktig for oss fordi vi er et familieeid selskap.

Som en del av gjengen vil du ha muligheten til å ta del i våre utviklingsprogrammer som hjelper deg med å bli din beste deg, så hvorfor ikke starte eller fortsette karrieren din med oss? Vi er helt sikre på at du vil ta MAX til nye høyder.

Når du begynner på MAX Burgers, vil du få en grundig gjennomgang av hvordan livet på restauranten fungerer. Når du er om bord, vil du ha sjansen til å gjøre noen sin dag bedre ved å servere dem deres favorittburger, steke Crispy Fries til perfeksjon, blande våre digge smoothies og gi gjestene våre en fantastisk serviceopplevelse. Du vil pakke bestillinger, holde restauranten ren og ryddig, og hvis du (som oss) elsker Frisco-burgeren, kan du anbefale den til nye gjester hver dag.

Så bli med oss på vår reise der vi lager burgere som både smaker godt og gjør godt. Du vil passe perfekt! Søk her og nå, hverken CV eller personlig brev er nødvendig.

 

Hvordan fungerer det?

Etter å ha sendt inn søknaden din, vil du motta en test sendt til e-posten din. Dette er en tjenestetest og er designet for å vurdere hvordan du håndterer ulike scenarier i løpet av ditt daglige arbeid på MAX. Det tar maksimalt 15 minutter å fullføre og vil gi deg en ide om hvordan det er å jobbe på MAX.

Etter å ha fullført testen, vil vi gjennomgå søknaden din og gi tilbakemelding så snart som mulig. Vi gjennomgår søknader fortløpende, og stillingen kan bli besatt før søknadsfristen.

Vennligst merk at tjenestetesten er et obligatorisk trinn i vår rekrutteringsprosess, og vi vil ikke gå videre med kandidater som ikke fullfører den.

Søknadsfristen er 1. mai, men vi gjennomgår søknader jevnlig, så send oss din i dag!

 

Hva MAX kan tilby deg!

Inkluderende fellesskap

Våre medarbeidere speiler verden, og her er det hundrevis av nasjonaliteter, bakgrunner og erfaringer representert. På MAX er det dine personlige egenskaper og jobben som står i sentrum. Vi vet at et godt fellesskap bygger gode team som kan yte på topp. Samtidig vet vi at man må være god mot andre, og derfor har vi kolleger som har tilbrakt hele sine yrkeskarriere på MAX. Vi forstår at lidenskapen vi har for våre medarbeidere er grunnlaget for suksess.

Utviklingsmuligheter på både personlig og profesjonelt plan

Vi forstår at utvikling er avgjørende for å finne løsninger på helt nye problemer. Våre utviklingsprogrammer hjelper deg til å bli ditt absolutt beste jeg, enten det handler om selvledelse, konflikthåndtering eller arbeidsplanlegging - slik at du kan ta neste steg i karrieren din på MAX.

Muligheten til å jobbe med burgere som både smaker godt og gjør godt

Vi er et familieeid selskap som leder bærekraftutviklingen i bransjen. Vi jobber for å gjøre verden litt bedre, og på den reisen har vi lært at lidenskap og mot er viktigere enn å følge allerede opptråkkede stier. Vi forstår at bærekraft handler like mye om å ta vare på planeten vår som å ta vare på våre medarbeidere. Vårt team består av visjonærer og handlekraftige hverdagshelter, og du vil passe perfekt inn.

Bedriftskultur som bringer frem dine beste sider

MAX er bygget på lidenskap, mot og fellesskap. Vi forstår at talentfulle medarbeidere og entreprenørskapskultur er nøkkelen til suksess. Vi forstår at frihet under ansvar får mennesker til å vokse og inspirerer flere til å satse stort.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad 10-40 h/vecka
Ort Ringsaker
Län Innlandet
Land Norge
Referensnummer 2024/256
Publicerat 2024-02-15
Sista ansökningsdag 2024-05-01

Tillbaka till lediga jobb