MAX i Arendal 1 - Arendalsporten

MAX leter etter deg som vil gjøre karriere, tjene litt ekstra penger, møte nye venner og være med på å redde verden.

Velkommen til MAX. Her er det plass til nesten alle. For deg som lever for Originaldressing og drømmer om å bli MAX’ nye sjefskokk. For deg som raskt vil tjene nok penger til å reise i høst, bli kjent med nye mennesker i byen du nettopp har flyttet til, eller for deg som bare trenger et sted å lande mens du finner ut hva du egentlig vil gjøre.

Uansett hvem du er og hvor lenge du blir, hos MAX kan du fra dag én være med på å gjøre verden litt bedre. Med Norges beste grønne burgere og et kontinuerlig arbeid for å bli verdens beste arbeidsgiver prøver vi nemlig å redde verden fra burgere som ikke er så gode, og fra arbeidsplasser som ikke er spesielt bra. Nå leter vi etter alle som kan være med og bidra med en stor porsjon mot og nysgjerrighet, med glede og lidenskap for smaker, og med en vilje til å bygge fellesskap og samarbeid mellom kolleger.

Når du starter hos oss, får du en solid innføring i hvordan arbeidet på restauranten fungerer. Du får montere Norges beste burgere, fritere Crispy Fries, mikse våre nye smoothies og servere gjester. Du pakker bestillinger, tar unna i serveringen, og du som lever for Originaldressing får mulighet til å anbefale den til nye gjester hver eneste dag.

Hvis du er enig i at dette høres vanvittig gøy ut, kan du lese videre:

Hvordan fungerer det?

Svar på noen utvelgelsesspørsmål om deg selv, denne gangen hopper vi over CV og det personlige brevet (deilig, ikke sant?). Når du er ferdig, tar du en Servicetest: noen spørsmål om serviceyrket og hva jobben på MAX innebærer. 

Deretter går vi gjennom alle søknader. Hvis du går videre i prosessen, kontakter vi deg personlig for å avtale et intervju. Går du ikke videre i prosessen, sender vi deg en e-post.

Hvis prosessen av en eller annen grunn tar lengre tid enn planlagt, gir vi beskjed på e-post.

Da hører vi fra deg, ikke sant? Ha det så lenge!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad April/Maj - siste august Sommararbeide.
Ort Arendal
Län Agder
Land Norge
Referensnummer 2023/504
Kontakt
  • David Aigbogun
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb