MAX i Kongsberg - Kongsbergsporten

Max er Sveriges eldste og mest likte hamburgerkjede! Vi startet allerede i 1968 i Gällivare i Sverige. Det gjør familiebedriften vår til en av de hamburgerkjedene som har eksistert lengst i hele Europa. 12. mai 2011 åpnet Max sin første restaurant i Oslo i Norge. Ambisjonen er den samme som for 50 år siden – med de beste råvarene skal vi servere de beste hamburgerne.

Akkurat nå forbereder vi åpningen av en ny MAX-restaurant i nærheten av deg. Vi trenger DEG på reisen.

Uansett hvem du er og hvor lenge du blir, på MAX vil du fra dag én hjelpe til med å gjøre verden litt bedre. Med Sveriges beste grønne burgere og en streben etter å bli verdens beste arbeidsgiver, prøver vi faktisk å redde verden fra burgere som ikke er så gode, og arbeidsplasser som ikke er så gode. Nå leter vi etter alle som kan bidra med en stor porsjon mot og nysgjerrighet, med glede og lidenskap for smaker, og med en vilje til å bygge fellesskap og samarbeid blant kolleger.

Når du begynner hos oss, får du en solid introduksjon i hvordan arbeidet på restauranten fungerer. Du får montere Sveriges beste burgere, fritere Crispy Fries, blande våre nye smoothies og servere gjester. Du pakker bestillinger, rydder opp på serveringsstedet, og hvis du lever for Originaldressing, har du sjansen til å anbefale den til nye gjester hver dag.

Høres det ikke kjempemorsomt ut? Hvis du, akkurat som oss, tenker "ja for faen!", så bør du fortsette å lese her!

Hvem er du?

Du er en ekte lagspiller og liker å jobbe i team. Du ser deg selv som serviceorientert og liker et høyt arbeidstempo. Du er nøyaktig, men samtidig effektiv, og går aldri på bekostning av kvalitet. Å jobbe i team er noe du trives godt med, og du deler våre verdier mot, lidenskap og fellesskap.

MAX utgangspunkt er at alle mennesker er like mye verdt. For oss betyr det like muligheter, rettigheter og plikter uansett hvem du er. Det er dine egne ambisjoner og resultater som avgjør hvor langt du kan komme. Vi hjelper deg på veien med en tydelig plan, interne opplæringer og gode utviklingsmuligheter i Sveriges beste burgerekjede.

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr deg en spennende jobb i et sammensveiset team med svært gode muligheter for vekst og utvikling. Vi tilbyr en rekke interne opplæringer for deg som er interessert i å vokse sammen med oss. Så da høres vi vel snart, ikke sant? Ha det så lenge!

Vil du ta det første skrittet mot å utvikle deg som leder i Max? Vil du gjøre karriere i hurtigmatbransjen og få en av markedets beste lutdannelse innenfor ledelse?

Som skiftleder er du arbeidsleder for en vakt. Du er en operativ leder som har helhetsansvaret for å sikre at gjesten får en god hamburger, servert i en ren og innbydende restaurant. Du planlegger og leder vakten, fordeler oppgaver og står i drive-in sammen med kollegaene dine. Du har medansvar for bl.a. åpning og stenging av restauranten, matsikkerhet og planlegging av personale.

Hvem søker vi etter?
Du skal være serviceinnstilt og foretrekke et høyt arbeidstempo. Du liker å jobbe i team, du har god evne til å lede personalet og synes at dette er morsomt. Du må være serviceinnstilt og elsker å yte god service og like å gi gjester det lille ekstra. Du er nøyaktig, arbeidsom og du er flink til å lede og utvikle mennesker. Vi leter etter deg som ønsker å satse på en karriere der du kan klatre i foretaket.

Hva tilbyr vi?

En fartsfylt jobb hvor du driver et sammensveiset team og utvikler deg som leder. Du vil jobbe tett sammen med andre skiftledere og restaurantsjefen samt drive restauranten. Vi har varierte arbeidstider, dager, kvelder, netter samt helger. Konkurransedyktig lønn og vilkår etter avtale.

Dine interesser, ambisjoner og resultater avgjør hvor langt du når hos oss. Medarbeiderundersøkelsen vår viser at vi har et svært godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr en tydelig karrierestige med internopplæring og gode utviklingsmuligheter i et ekspansivt selskap.

Vi vurderer søknader fortløpende, og det kan hende at stillingen besettes før søknadsfristen utløper. Vi ser frem til å motta søknaden din! 

Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Deltid
Lønn Timlön
Antall ledige stillinger 2
Arbeidsomfang 30h
Sted Kongsberg
Fylke Viken
Land Norge
Referansenummer 2024/325
Kontakt
  • Tonje Hansen Fjellum
Publisert 29.02.2024
Søknadsfrist 23.06.2024

Tilbake til ledige stillinger