Copenhagen 1 - Gammeltorv

Alle på MAX elsker burgere, og nogle mere end andre. (Vores CEO spiser mindst en burger om dagen). Men det er ikke det, der får os til at blive (selvom Originaldressingen virkelig er overbevisende).

Nej, vi bliver på grund af fællesskabet, der findes på MAX. Vi tror på fællesskab og vi tror på at være venlige. Vi ved at lidenskab for vores kolleger er vigtigt for at MAX skal lykkes, og for at du skal have det godt. Måske er det lidt ekstra vigtigt for os, fordi vi er en familieejet virksomhed.

Som en del af holdet har du mulighed for at deltage i vores udviklingsprogrammer, der hjælper dig med at blive dit bedste jeg, så hvorfor ikke starte eller fortsætte din karriere hos os? Vi er helt sikre på, at du vil tage MAX til nye højder.

Når du starter hos MAX Burgers, får du en grundig gennemgang af, hvordan livet på restauranten fungerer. Når du er om bord, har du mulighed for at gøre nogens dag bedre ved at servere deres yndlingsburger, stege Crispy Fries til perfektion, blande vores lækre smoothies og give vores gæster en fantastisk serviceoplevelse. Du vil pakke bestillinger, holde orden og ryddeligt i restauranten, og hvis du (som vi) elsker Frisco-burgeren, kan du anbefale den til nye gæster hver dag.

Så kom med os på vores rejse, hvor vi laver burgere, der både smager godt og gør godt. Du passer perfekt! Ansøg her og nu!

 

Hvordan fungerer det?

Når du har indsendt din ansøgning, vil du modtage en test sendt til din e-mailadresse. Dette er en Service Test og er designet til at vurdere, hvordan du håndterer forskellige scenarier i løbet af din daglige arbejde på MAX. Det tager højst 15 minutter at fuldføre, og det vil give dig en idé om, hvordan det er at arbejde på MAX. 

Når du har afsluttet testen, vil vi gennemgå din ansøgning og give feedback så hurtigt som muligt. Vi gennemgår ansøgninger løbende, og stillingen kan blive besat før ansøgningsfristen. 

Bemærk venligst, at Service Test er et obligatorisk trin i vores rekrutteringsproces, og vi vil ikke gå videre med kandidater, der ikke fuldfører den. 

Ansøgningsfristen er 1. maj, men vi gennemgår ansøgninger regelmæssigt, så send din ansøgning til os i dag!

 

Hvad MAX kan tilbyde dig!

Inkluderende fællesskab

Vores medarbejdere afspejler verdenen, og her er hundredvis af nationaliteter, baggrunde og erfaringer repræsenteret. Hos MAX er det dine personlige egenskaber og dit job, der er i centrum. Vi ved, at god fællesskab skaber gode hold, der kan præstere på toppen. Samtidig ved vi, at man skal være venlig, og derfor har vi kolleger, der har tilbragt hele deres professionelle karriere hos MAX. Vi forstår, at passionen, vi har for vores medarbejdere, er grundlaget for succes.

Udviklingsmuligheder på både personligt og professionelt plan

Vi forstår, at udvikling er afgørende for at finde løsninger på helt nye problemer. Vores udviklingsprogrammer hjælper dig med at blive dit absolut bedste jeg, uanset om det handler om selvledelse, konflikthåndtering eller arbejdsplanlægning - så du kan tage det næste skridt i din karriere hos MAX.

Muligheden for at arbejde med burgere, der både smager og gør godt

Vi er en familieejet virksomhed, der fører bæredygtig udvikling i branchen. Vi arbejder for at gøre verden lidt bedre, og på den rejse har vi lært, at passion og mod er vigtigere end at følge allerede optrådte veje. Vi forstår, at bæredygtighed handler lige så meget om at tage vare på vores planet som at tage vare på vores medarbejdere. Vores teams består af visionære og handlekraftige hverdagshelte, og du vil passe perfekt ind.

Firmakultur, der fremhæver dine bedste sider

MAX er bygget på passion, mod og fællesskab. Vi forstår, at talentfulde medarbejdere og en entreprenøriel kultur er nøglen til succes. Vi forstår, at frihed under ansvar får mennesker til at vokse og inspirerer flere til storbedrifter.

 

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid/deltid
Løn Timlön
Antal ledige stillinger 15
Arbejdstid 25h/v
By København
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2024/260
Publiceret 15.02.2024
Sidste ansøgningsdag 01.05.2024

Tilbage til Ledige stillinger