Copenhagen 1 - Gammeltorv

MAX er Sveriges ældste og mest populære burgerkæde! Vi startede allerede i 1968 i Gällivare. Dette gør vores familievirksomhed til en af de længst kørende burgerkæder i hele Europa. Vi har branchens bredeste udvalg af grønne burgere. I 2008 blev vi verdens første restaurantkæde til at klimamærke menuen og klimakompensere alle udledninger.

Den 1. marts 2013 åbnede MAX sin første restaurant i København, Danmark. Ambitionen er den samme som ved starten: Med de bedste råvarer serverer vi de bedste burgere.

Er du åben for en karriere i fastfood-industrien eller et ekstra job sammen med dine studier? Uanset fremtidige planer mener vi, at Max kan være en fremragende arbejdsplads for dig.

Som restaurantmedarbejder serverer du for gæster, steger burgere, arbejder i drive-in og ved kassen. Du lærer vores forskellige stationer trin for trin under vejledning af restaurantchefen eller hans/hendes assistent kombineret med vores online træning.

Hvem trives med os?

Du er en rigtig teamplayer og nyder at arbejde i teams. Du ser dig selv som serviceorienteret og kan lide et højt arbejdstempo. Du er omhyggelig, men samtidig effektiv og sparer aldrig på kvaliteten. At arbejde i et team er noget, du nyder, og du deler vores værdier om mod, passion og fællesskab.

Vores udgangspunkt er alle menneskers ligeværd. For os betyder det lige muligheder, rettigheder og forpligtelser uanset hvem du er. Det er dine egne ambitioner og resultater, der afgør, hvor langt du kan nå. Vi hjælper dig på vej med en klar plan, intern uddannelse og gode udviklingsmuligheder hos Sveriges bedste burgerkæde.

En dag på MAX

Som medarbejder er dine opgaver varierede. Du betjener vores gæster og sørger for, at der er pænt og rent i restauranten, arbejder i køkkenet, hvor du blandt andet tilbereder burgere, smoothies og fritter. Du er ansvarlig for kasseapparatet, hvor du tager imod bestillinger og sørger for, at gæsterne får de rigtige varer. Alt dette sammen med dine kollegaer.

Arbejdet indebærer varierende arbejdstider på dage, aftener, nætter og weekender. Under vejledning af restaurantchefen eller en erfaren kollega lærer du jobbet trin for trin på de forskellige stationer og gennem vores digitale uddannelsesforløb. Næsten alle vores ledere er begyndt i denne rolle!

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder dig et tempofyldt job i et sammentømret team med rigtig gode muligheder for at vokse og udvikle sig. Vi tilbyder en række forskellige interne kurser for dem, der er interesseret i at vokse med os. Løn og vilkår i henhold til overenskomst.

Hvordan fungerer processen?

Vi gennemgår din ansøgning og vender tilbage til dig, så snart vi kan. Går du videre i processen, modtager du en invitation til samtale, hvis du ikke kommer videre, vender vi tilbage til dig via mail. Vi gennemgår ansøgningerne løbende og stillingen kan besættes inden ansøgningsfristen.

Hjertelig velkommen med din ansøgning!

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid/deltid
Antal ledige stillinger 3
Arbejdstid 25h/v
By Copenhagen
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2024/662
Publiceret 24.05.2024
Sidste ansøgningsdag 24.06.2024

Tilbage til Ledige stillinger